Loading color scheme

Pokrenut projekt VIBES Virtual business skills empowerment

VIBES kick offU četvrtak 8. travnja pokrenut je novi projekt poslovno istraživačkog centra Credo Sveučilišta u Dubrovniku VIBES (Virtual business skills empowerment). Projekt je financiran u sklopu Erasmus+ programa Europske komisije. Konzorcij pod vodstvom Sveučilišta u Dubrovniku okuplja partnere iz Hrvatske, Finske, Estonije, Belgije i Švicarske. Inicijalni sastanak projekta prvotno je planiran u Bruxellesu, ali je uslijed Covid-19 restrikcija održan online.

Opširnije...

Novi projekt ESSENCE

credo-banner-enU siječnju 2021. pokrenut je novi projekt Centra za istraživanje digitalne transformacije CREDO Sveučilišta u Dubrovniku. "Enhancing Soft Skills to Nurture Competitiveness and Employability - ESSENCE" je projekt Erasmus+ strateškog partnerstva u području visokog obrazovanja. Ima za cilj povećati zapošljivost studenata razvojem horizontalnih vještina putem izgradnje javno dostupne interaktivne online platforme.

Opširnije...

Izvješće o dinamici i trendovima digitalnog poduzetništva u EU projekta IDEA dostupno online

Izvješće o dinamici i trendovima digitalnog poduzetništva u EU -1Završno izvješće o dinamici i trendovima digitalnog poduzetništva u Europskoj uniji, napravljeno u sklopu Intelektualnog outputa 2 projekta IDEA te je dostupno online na službenoj web stranici projekta https://www.ideadigital.eu/mapping.php.

Glavni cilj izvješća je utvrditi trendove digitalnog poduzetništva u državama iz kojih dolaze projektni partneri, identificirati zajedničke značajke u primjeni digitalnih vještina u poduzetništvu te ponuditi primjere dobre prakse i alata u digitalnom poduzetništvu.

Opširnije...