Loading color scheme

Oznaka „Erasmus+ primjer dobre prakse“ projektu ESSENCE istraživačkog centra CREDO

U postupku završnog vrednovanja projektu „Enhance Soft Skills to Nurture Competitiveness and Employability – ESSENCE“ dodijeljena je oznaka „primjer dobre prakse“ od strane poljske Erasmus+ nacionalne agencije.

Primjer dobre prakse je oznaka koju Erasmus+ nacionalne agencije dodjeljuju projektima koji su se tijekom provođenja istaknuli iznimno dobrim upravljanjem te mogu poslužiti kao izvor inspiracije budućim projektima.

Opširnije...

Radionica projekta Elegant za razvoj kurikuluma u području poduzetništva

elegant-naslovnaOd 19. do 23. rujna 2022. na Sveučilištu u Dubrovniku održana je radionica razvoja kurikuluma iz područja poduzetništva za predstavnike partnerskih institucija projekta ELEGANT. Kroz pet dana radionice znanstvenici s tri jordanska i dva libanonska IT sveučilišta su pod mentorstvom znanstvenika Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku radili na razvoju kurikuluma iz područja poduzetništva s naglaskom na teme digitalnog poduzetništva, menadžerske ekonomije, upravljanja ljudskim resursima i poslovnog komuniciranja. Ishod radionice je kurikulum kolegija poduzetništvo prilagođen IT studijima koji će biti ponuđen menadžmentu partnerskih IT sveučilišta u Jordanu i Libanonu na usvajanje i implementaciju u nastavni proces.

Opširnije...